ליאת שיר

מס שבח עבור דירה יחידה של שם אבא שלי

אבי מחזיק משנת 2011 מלפני הנישואין 1/2 מהזכויות בדירה שעל שמו שמושכרת ואמי מחזיקה מלפני הנישואין במלוא הזכויות בדירה אחרת שעל שמה שבה הם חיים עוד מילדותנו. לאורך כל השנים הוריי חיו כידועים בציבור ללא כל הסכם חיים משותפים וב2020 החליטו להינשא ללא הסכם ממון. אבי מעוניין למכור את מחצית מזכויותיו בדירה המושכרת. האם הוא זכאי לפטור ממס שבח הוא גם נכה צהל 30% ואזרח ותיק. וכמה מס ישלם עם רכש את חלקו ב200 אלף ב2011 וכעת מוכר ב340 אלף?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

היי ליאת. חסרים לי פרטים. שלחי לי הודעה במייל ואעביר שאלות משלימות. gitaylaw@gmail.com