ליאור

רכישה דירה יחידה בשותפות

אני ועוד חבר רוצים לרכוש דירה בשותפות. כאשר לשנינו זאת תיהיה דירה יחידה. מהו גובה הון עצמי שנצטרך לשלם 25% או 50%? והאם נצטרך לשלם מס רכישה עד 1.6 מיליון?

עו"ד ואדים בליאכר

ליאור שלום, מאחר ומדובר בדירה יחידה, לא תצטרך לשלם מס רכישה עד 1.6 מיליון וכן גובה המימון הניתן על ידי בנקים למשכנתאות הוא בד"כ 70-75%, אולם יש לבחון כל מקרה לגופו. בברכה, ואדים בליאכר, עו"ד.

עו"ד ואדים בליאכר

ליאור שלום, מאחר ומדובר בדירה יחידה, לא תצטרך לשלם מס רכישה עד 1.6 מיליון וכן גובה המימון הניתן על ידי בנקים למשכנתאות הוא בד"כ 70-75%, אולם יש לבחון כל מקרה לגופו. בברכה, ואדים בליאכר, עו"ד.