יפית

תשלום שכר טרחת עוד

שלום רב. לאחר פטירת אבי הוריש לי את חלקו בדירה שהווה חצי דירה חצי שני של הדירה רשום על שם בת זוגו שהיא ללא הכרה כ5שנים. החלטתי לרכוש את חצי הדירה מהילד של בת הזוג שהוא האפוטרופוס של בת הזוג של אבי שנמצאת ללא הכרה. עורך הדין. הכין חוזה כמה עלי לשלם שכר טרחה והאם עלי לשלם בנוסף עבור הטיפול בניירת האפוטרופוס מול הטאבו כשבעיית האפוטרופוס היא של הצד המוכר .?בתודה יפית

עו"ד מיכאל אבירם

יפית שלום. עניין שכ"ט עו"ד אינו קבוע בחוק וכל אחד מעוה"ד קובע את שכר טרחתו לפי שקול דעתו ומידת הטרחה הנדרשת ממנו בייצוג והטיפול המשפטי הכרוך בתיק אני מציע לך לקבל מס' הצעות נוספת ולהשוות בינהם לפני שתחליטי לבחור עו"ד זה או אחר, והכל בשים לב למקצועיותו של עוה"ד ונסיונו בתחום, אשר לא פחות חשוב מסכום שכ"ט.