יעקוב

מס שבח ריאלי 25% האם סופי

אני מבקש לברר. קיבלתי לשלם מס שבח על דירה שמכרתי. במסמך מס הכנסה כתוב ליד סכום הרווח "ריאלי לאחר מעבר 25%" וחישוב המס הוא 25% מסכום הרווח. השאלה שלי האם זה מס סופי. כי הבנתי שאפשר לעשות פריסת רווח. השאלה שלי אם אחרי הפריסה יכול לצאת שמכיוון שהמס השולי שלי גבוה מ 25% אצטרך לשלם מס שבח לפי המס השולי

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

זהו המס הסופי. תקבל החזר האמור לעיל לא מהווה ייעוץ או תחליף לייעוץ משפטי. כל המסתמך על האמור, עושה זאת על אחריותו בלבד.