סיגל כינוי

הוצאות נילוות בהערכה כללית

גימלאית בודדה סובלת ומוגבלת, ללא תמיכה, מעוניינת למכור דירה דולפת ורעועה מאד, בת 2 חדרים, בפריפריה, 45 מ"ר, ולקנות 3 חדרים יד שנייה עם ממ"ד. עד 70-75 מ"ר. חוששת שאדרש לשלם עוד הוצאות שלא לקחתי בחשבון. ואקלע לחובות. (כמו עו"ד, מתווך, מס רכישה, מס שבח, תיקונים ומה עוד?) בגלל מצבי הבריאותי, חשוב לי להעריך לפני שאתחיל לחפש דירות. האם תסכימו בבקשה לתת לי הערכה כללית, אילו הוצאות נוספות מעבר למיליון ש"ח עבור הקניה, עלי להתכונן? (הערכה בגדול. כמובן שלכל דירה יהיו הפרמטרים שלה) מי מוכן לעזור לי? בבקשה? * לא מצאתי לחצן לפנייה שאינ דחופה שיהיה לנו סוף שבוע שקט.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

בריאות סיגל. תוכלי לפנות אליי באופן פרטני ואנסה לסייע ככל הניתן. 0509652044 gitaylaw@gmail.com