צבי

פתיחת חשבון עובר ושב בחו"ל

אני עובד בחברה ישראלית (בינלאומית) בחו"ל. אני מקבל משכורת וחייב לפתוח חשבון עו"ש בבנק מקומי (חו"ל). הבעיה שהבנק המקומי (בחו"ל) לא רוצה לפתוח לי חשבון מבלי שיקבלו מסמך שנקרא: " Reference" מהבנק שלי בארץ (בנק לאומי). אמנם מסמך כזה קיבלתי מהבנק בארץ, שאינו מקובל על הבנק בחו"ל ודורש שהבנק עצמו ישלח לבנק בחו"ל את המסמך. עד עכשיו איני מצליח לגרום לבנק לאומי בארץ, שישלח לדואר האלקטרוני של הבנק בחו"ל את המסמך ואפילו (אם יש צורך) שידברו ביניהם. כרגע נראה לי שאני תקוע במערכת בירוקרטית שלא מאפשר לי בגלל בעיות משפטיות של הבנק לבצע את המטלה הנ"ל. שאלתי - האם נכון הצעד הנ"ל, שהבנק בארץ אומר שאסור לו לשלוח דואר אלקטרוני לבנק בחו"ל ? איך אני יכול לפתור את הבעיה ע"י זה שיחויבו לבצע את הפעולה הנ"ל. הערה: אני עובד כבר שלושה חודשים בחו"ל ואיני יכול לקבל משכורת כי אין לי לאן "להכניס" את הכסף !!!

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

צבי שלום, ניתן לפנות לשירות לקוחות של בנק לאומי בסניף המרכזי בת"א או לבקש מהבנק בחו"ל לקבל את הטופס הרצוי ולהעביר לסניף בארץ על מנת שיחתמו ויעבירו בחזרה. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים