דיוויד

האם ישנה עילה לתביעה

הבנק החליט קרוב לארבעה פעמים לחסום לי את הכרטיס אשראי למרות שהייתי ביתרה חיובית בכל פעם שהבנק חסם לי את האשראי הוא לא הודיע לי על כך ועקב האירועים הייתי מבוייש בין אם זה בסופר או במקומות שרציתי לקנות לאכול אפילו פעם אחת הייתי אמור לנסוע למקום כלשהו אבל עקב חסימת האשראי לא יכולתי. האם ישנה עילה לתביעה?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ראשית עליך לפנות לחברת BDI ולקבל דו"ח אישי בדבר מצבך הכלכלי ללא עלות כספית. לאחר בחינת הדו"ח האישי שיתקבל מחב' BDI יש ליצור קשר עם עו"ד המתמחה בתחום ולבחון אפשרות להגיש כתב תביעה כנגד הבנק/ חב' האשראי בגין הוצאת דיבה ולשון הרע. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים