אנונימית

לקיחת ילדים מהוריהם

אני מכירה משפחה שבה קיימת הזנחה של הילדים. יש אבא ואימא אבל שניהם לא יודעים להיות הורים. לא יודעים לתת מסגרת לילדים, לא נותנים אוכל מזין, לא מקפידים על שעות שינה מסודרות וכו'. האימא בטוחה שהיא בסדר ויש לה תשובות לכל הערה שמעירים לה. כואב לנו מאוד לראות את הילדים במצב כזה אבל אנחנו גם מפחדים שהילדים יילקחו מההורים, כי בכל זאת אלה ההורים שלהם ולזה אין תחליף. ההורים צריכים לעבור הדרכה צמודה של רשות הרווחה לדעתי. האם אחרי דיווח לרשויות על ההורים לוקחים את הילדים במהירות מהם? עד כמה מהר ההורים יאבדו את הילדים?

עו"ד יערה רשף

שלום, לא כ"כ מהר מוציאים ילד מרשות הוריו. לאחר דיווח תבוצע בדיקה. במקרה המתאים תשולב פקידת סעד לחוק הנוער ויותאם טיפול, אם יהיה צריך תהיה הדרכה הורית

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אימוץ ילדים