ירון

הדייר עושה מה שרוצה בבית השכור בלי לדווח לי ולקבל את רשותי

השכרתי דירה לבחור לפני חצי שנה בחוזה כתוב שעל כל שינוי בדירה (כמו הוספת מדף על הקיר וכו') הוא צריך לדווח לי ולקבל את רשותי. בהתחלה הוא באמת היה בקשר איתי אבל אז הוא הפסיק. הבית שבו הוא גר הוא בית פרטי וראיתי שהוא הוסיף נדנדה על עץ מבלי לשאול אותי. זה עיצבן אותי מאוד. מה עליי לעשות? הזכרתי לו שוב שהוא צריך לשאול אותי והוא התנצל. מתי זה עובר את הגבול ואני יכול להפסיק את החוזה מבלי להיתבע על אי כיבוד חוזה?

קובי בני, עו"ד

כאשר ישנם שינויים מהותיים במבנה אשר עשויים לגרום לו נזק או חיבורים של קבע או בניה נוספת בנכס, לא נראה כי הנדנדה עונה על מצב זה היות שמדובר במבנה שניתל לפרק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר