דוד זרביב

כמה פעמים מותר לבעל הדירה לבוא להראות אותה בשבוע או חודש ??

בעל הדירה שלי מנסה למוכר את הבית כבר כמה חודשים.אנחנו מראים את הבית לקונים ולמתווכים בין פעמיים עד שלוש בשבוע.(הם מאוד לחוצים למכור החשב). אנחנו לא יכולים להראות את הדירה כל הזמן שהם חוצים עם עובדה שהם באים..לפעמים זה לא מסתדר לנו(נשוי+3). הזוג התגרש ולא מדברים ביניהם אז יוצא שכל אחד מביא מישהו בזמן שלו. בחוזה מופיע שהוא יכול לבוא לראות את הדירה בתיאום מראש לא מופיעה כמה פעמים או מגבלה מסויימת. אני חתום על חוזה עד אוגוסט 2019 הם מאיים אתם תעזבו את הבית תוך חודש. בחוזה מופיע שיש לי שלושה חודשים פינוי מכתב מי בעל הדירה. כמה פעמים אני חייב להראות המקסימום? במידה ואני עוזב תוך חודש כי הם חוצים מה החוקים עבורי. תודה רבה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, כפי שצויין בהסכם יש לתאם מראש ביקורים בנכס - הנ"ל תלוי בך ומס' הביקורים יכולים להיות בין פעם בשבוע ואילך. במידה ואתה מעוניין לעזוב לפני המועד שקבוע בהסכם עלייך לתאם ולקבל אישור מראש מהמשכירים ובמידה ואתה מעוניין להישאר עד לתום הסכירות זו זכותך והכל בכפוף להוראות ההסכם. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר