אשר

שוכרת שהודיעה שעזבה אך כנראה שקרה

השוכרת שיקרה פעמים רבות מאד וכמעט שלא נתפסה באמת, לא שלמה בחודשים האחרונים ולא ענתה לטלפונים, בסיום החוזה הודיעה שפינתה את הדירה ובקשה שאשלח מישהו לקחת את המפתח, היא סרבה לפרט לאן היא עברה, ומאז אינה עונה לטלפונים

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן לאתר הדיירת ולהגיש כנגדה כתב תביעה בגין הנזקים שגרמה. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

אשר

שאלותיי בעקבות המצב: האם אני יכול לפרוץ? אם אפרוץ ואמצאנה שם האם אוכל להזמין משטרה לפנותה? האם לחילופין היא תוכל לתובעני על השגת גבול?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר