הראל

חדירת מי גשמים לדירה

השוכרים טוענים שבמשך כחודש הם לא שהו בדירה בשל חדירת מי גשמים מהתקרה (יש לציין כי מדובר בדירת קרקע שמעליה עוד מספר דירות) ולאחר מכן נוצר עובש וחלק מהרכוש שלהם נפגע (בהסכם נכתב שהם חייבים לרכוש ביטוח רכוש ושלא יוכלו לבוא אלי בטענות בנוגע לרכוש שלהם). מדובר בבניין בן 40 שנה ובשוכרים שהמשיכו כבר לשנה השלישית. בנוסף, נראה שפתח הניקוז בחצר נסתם (השוכרים לא תחזקו את החצר) ונראה שמים נאצרו בחצר בצמוד לקירות החיצוניים וכנראהע חילחלו אל תוך הקירות ומשם התפתח גם עובש. השכן, שככל הנראה ממנו חדרו חלק ממי הגשמים, שלח קבלן שיפוצים לצבוע את הדירה מחדש. כמו כן, שכנים ובעלי מקצוע טענו שהחלונות בדירה היו סגורים ולכן הדירה הייתה חנוקה (דבר יצר או לכל הפחות האיץ את התפחות העובש).

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, עלייך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת לבחון הטענות והסכם השכירות ובהתאם ליתן יעוץ משפטי נכון. כעקרון, הנקודות שהעלית נכונות וניתן לעשות עימן שימוש. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר