עידו

ניתוק חשמל ומים לאחר קבלת פסק דין ותאריך פינוי

אני משכיר דירה. השוכר לא משלם זה החודש ה 14. יש בידי פסק דין ותאריך פינוי מהוצאה לפועל. האם כדי לחסוך את ה 2400 ₪ להוצאה לפועל ע"י ניתוק הדירה מחשמל ומים?

קובי בני, עו"ד

לאור צו הפינוי הני מניח שניתן לעשות זאת, אך כדאי במקיל להשלים את הליך הפינוי

חיים

תודה לך עו"ד קובי המלומד. גם אני מתמודד עם אותה השאלה - אני מבין שזהו תחום אפור, משום שנברתי בכל הפסיקות שהיו לנגד עיני, ולא ראיתי איזכור מפורש לשאלה הנ"ל. אפשר וסיבת הדבר, שדייר שהוצא נגדו צו פינוי מבית משפט, וכאמור אינו פועל על פיו, חושש להתלונן בפני בית משפט בטענת הקוזק הנגזל, ולפיכך אין על כך פסיקות מפורשות. ברצוני לשאול - אני מעריך שאחרי ניתוק המים והחשמל, הדייר לא יוכל להמשיך להתגורר בדירה, אלא יצא לדירה אחרת. שאלתי, מה אני אמור לעשות במקרה שעל "פרנציפ" ישאיר חלק מחפציו בדירה כדי למנוע ממני להכנס אליה - האם רשאי אני לבד לפנות את חפציו למקום אחר - או לחלופין פשוט להחליף מפתח בדירה, ואז לא יוכל הוא לקחת את חפציו. תודה וסליחה על האריכות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר