אורית

חובות חשמל ומים לאחר פינוי מושכר

הדייר שלי פונה מהמושכר בצו בימ"ש. תשלומי המים והחשמל היו על שמו בתקופה שגר במושכר. הוא לא שילם חשבונות אלו בתקופה זו וצבר חובות. כעת פניתי לרשות המים המקומית ולחב' החשמל, בבקשה להעביר את החשבונות על שמי. הם טוענים שלא יעבירו על שמי, כל עוד לא אשלם את החובות - שעל שם הדייר שפונה מהמושכר. מה אוכל לעשות בעניין?

קובי בני, עו"ד

יש לתבוע את השוכר תביעה כספי לתשלום החובות או להתשמש בבטחונות של השכור על מנתלגבות את הכספים. לרוב בעלי הנכסים מחזיקים שיקיםשל השוכר לפקודת חברת החשמל המים והעירייה יש לעשות בהם שימוש.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר