שני כהן

זכויות של שוכר ותיק ששוכר דירה מס' שנים

האם יש זכויות לאדם ששוכר דירה מעל מספר שנים מסוים?? אם כן, מהם מספר השנים ומהן זכויותיו?

קובי בני, עו"ד

השאלה כמה ותיק הוא אם יותר מ30 שנה אזי יכולה להיחשב לו זיקת הנאה ואם הוא נמצא שנים רבות ברשות ללא כל הסכם או יוכל אולי לטעון כי הוא בר רשות אך זכותו של הבעלים גוברת

ציונה

מה זה "זיקת הנאה"? אדם ששוכר חנות יותר מ 30 שנה אך החוזה איתו מחודש כל מספר שנים. האם יוכל לטעון לזכויות כל שהן? ואם כן - מה הן ואיך ניתן למנוע זאת? תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר