רענן

חודש שהשוכר מתחמק ממני ולא משלם לי שכירות וחשמל

שלום החתמתי על שכירות בחור שגר אצלי חצי שנה. בסיכום בע"פ וגם בחוזה כתוב שתשלום שכר הדירה יהיה בהוראת קבע ועד לפני חודש הכל היה בסדר. הוא הפסיק את הוראת הקבע ולא משלם לי שכירות וחשמל כפי שאמור. הוא מתחמק ממני. האם מותר לי להיכנס לדירה ולחכות בה כי הוא לא פותח לי את הדלת כשאני מגיע משחק אותה שהוא לא בבית? האם מותר לי להחליף מנעולים כשהוא לא נמצא? האם מספיק חודש של התנהגות כזאת כדי להגיש נגדו תביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אברהם חדידה

רענן שלום לפי מה שכתבת אכן קמה לך עילת פינוי של השוכר. אין לך אפשרות להיכנס לדירה ולהחליף מנעול, מה שניתן לעשות הוא להגיש תביעה לפינוי מושכר. ורק לאחר מכן אם ייקבע כך ניתן יהי לפנותו בכוח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר