מוטי

שבירת חוזה עקב מקרה מיוחד של שוכר הסובל מבעיות נפשיות קשות

אני משכיר דירה לבחור צעיר שככל הנראה סובל מבעיות נפשיות קשות. הוא אינו מסוכן לציבור אבל ניסה פעמיים להתאבד בדירה. הוא אושפז ושוחרר. המקרה הראשון קרה בשנה הראשונה של השכירות והמקרה השני קרה לפני חודש. החוזה שלו אמור להסתיים בעוד כמה חודשים אבל אנחנו לא רוצים שימשיך לגור בדירה. בחוזה לא קיים שמתייחס למקרה כזה מי חשב על זה אבל אנחנו לא רוצים שימשיך לגור בדירה. האם נוכל להקדים את סיום החוזה בגלל מקרה מיוחד זה?

קובי בני, עו"ד

באופן עקרוני הוא לא הפר את החוזה ולכן אין עילה לפינוי ניתן לא להאריך את החוזה לכשתסתיים התקופה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר