נדב

צו פינוי מדירה שמי שגר בה לא מוכן לשלם שכירות או להתפנות ממנה

דוד שלי הוריש לי דירה שבבעלותו. לפני 7 שנים בן דוד שלי (לא בן שלו) נכנס לדירה בהיתר של דוד שלי וכל השנים הוא גר בה בלי לשלם לדוד שלי שכירות. אחרי שירשתי את הדירה פניתי לבן דוד שלי ואמרתי לו שאני מוכן לתת לו לגור בדירה עם שכר דירה. בן דוד שלי לא מוכן לשלם וגם לא מוכן להתפנות מהדירה. האם אני יכול להגיש נגדו צו פינוי?

עו"ד שרון אלה כהן

שלום רב, בפנייתך לא צוין על שם מי הדירה ? האם קיבלת צו ירושה ? קיים הליך מהיר לפינוי מושכר אך יש לבדוק את כל הפרמטרים בטרם הפנייה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר