אורן לויט

אי פינוי דירה שנמכרה בעקבות עיכוב בקבלת דירה חלופית.

מה המשמעות המשפטית במידה ומוכר הדירה נשאר בנכס לאחר המכירה מעבר למה שהוסכם בחוזה בניהם בשל עיכוב של חודש וחצי בקבלת נכס חלופי? מה המשמעות של תשלום בעבור שכ"ד מצידו של השוכר לאחר המועד שהחוזה מאפשר?(התמורה לחודש שכירות מוגדרת כבר בחוזה מכירת הנכס )

עו"ד שרון אלה כהן

שלום רב, המשמעות של אי מסירת הדירה במועד מהווה הפרת החוזה אלא אם נכתב בחוזה שישנה אפשרות לעיכוב בפינוי. תשלום שכ"ט לתקופה של לאחר החוזה תאשר את המשך קיום החוזה, אך יש לבחון מה נכתב בחוזה לגבי אפשרות של הארכה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר