מירב

בעל הדירה פגע לי ברכוש

אני נ גרה בדירה שכורה כבר שש שנים יש חצר גדולה יש עץ אורן שה עי יריה החליטה שצריך לגזום בגלל שהוא מסכן את השכנים לא ישר בעל הדירה הביא פועלים שי גז מו אני עשיתי בחצר מכספי דשא סנט טי בעל הדירה לא רצה לשלם. כשהם גזמו את העץ עשו לי חורים ענקיים בדשא ואנחנו בדיוק לפני חתימה של חוזה לעוד שנה בעל הדירה אמר לי שאני לא צריכה לדבר על הנזק שעשו לי כי לא יחדש לי חוזה מה עושים איתו עם לא יחדש לי חוזה ויפנה אותי בלי הודעה מראש ולא ישלם על הנזק שנגרם לדשא

עו"ד שרון אלה כהן

שלום רב, בגין הפגיעה בדשא ניתן לתבוע את בעל הדירה. בהנחה שהחוזה מסתיים לא ניתן לחייב אותו להמשיך את השכירות אך עליו לתת הודעה מראש כפי שנקבע בחוזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר