יאיר

הודעת המשכיר לפינוי דירה עקב טענת הפרת חוזה ללא צו בית משפט

למשיבי הפורום שלום וברכה יש בידי חוזה לשלוש שנים בדירה למגורים. בעל הבית שלח לי הודעה במכתב על פינוי הדירה בטענה של הפרת חוזה ואיום בניתוק החשמל והמים במידה ולא יתבצע פינוי בתאריך שהוגדר לפי בדיקה משפטית שעשיתי אין כאן הפרת חוזה. שאלות: 1. האם בעל הבית יכול על דעת עצמו לעשות צעדים לניתוק המים והחשמל כשמגיע התאריך שבו הוא הצהיר על הפינוי בטענת הפרת חוזה 2. האם יש מצב להזמין משטרה או להגיש תלונה במקרה כזה. 3. האם יש להגיש צו מניעה לפינוי דירה בבית המשפט ומה לכתוב בו תודה יאיר

עו"ד שרון אלה כהן

שלום רב, ראשית יש להבין מה ההפרה שבגינה מבקש בעל הדירה פינוי. שנית יש לבחון את החוזה ולהבין מה הפעולות / הצעדים שבעל הדירה יכול לנקוט בעת הפרה. רק לאחר קריאה ולמידה של החוזה נוכל לדעת האם להגיש בקשה לצו מניעה. בנוגע למשטרה אני בספק האם יכלו לעזור בקרה שכזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר