אורן

תביעה לצו פינוי מושכר

הגשתי 'תביעה לפינוי מושכר' עקב דייר שאינו משלם שכ"ד. לפני מעל לחודש, השופט כתב החלטה שעל הנתבע להגיש כתב הגנה עם ראיות ששילם שכ"ד, אחרת, יוצא מהמושכר. הנתבע הגיש כתב הגנה ללא כל ראיות (רק תצהיר שמשלם שכ"ד). מאז כבר הגשתי "בקשה למתן פס"ד בהעדר הגנה" - לה לא ניתנה כל החלטה. אח"כ הגשתי "בקשה למתן פס"ד ולחילופין קביעת מועד דיון" - ואין כל החלטה. כבר עברו 30 יום מיום הגשת כתב ההגנה ועדיין אין פס"ד או מועד לדיון. מה אוכל לעשות במצב זה?

קובי בני, עו"ד

רצוי להפנות בקשה למזכירות על מנת לקבוע מועד דיון אני מניח שבית המשפט לא יתן פסק דין אפילו אם הנתבע הגיש רק תצהיר לעיתים בקשות נופלות בין הכיסאות יש לבדוק שהבקשות הקודמות הוגשו והוקלטו על כל פנים כדאי לקבל ייעוץ מטי בניהול התיק היות שיש שלאור הגשת תצהיר הדייר יהיה דיון וכן הוכחות על מנת לבדוק את הטענות העובדתיות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר