ורה שוורץ

חוק יחידות דיור נכנס לתוקף מה הזכויות של השוכר ?

לפני כשבוע התקשר אליי המשכיר והודיע שיש לי שבועיים כדי לפנות את יחידת הדיור. מתגוררת כתשע שנים בדירה השנה לא נעשה חוזה ועליי לפנות את הדירה. האם זה חוקי התראה של שבועיים ?

עו"ד שרון אלה כהן

שלום רב, האם בכל 9 השנים לא נחתם בין הצדדים שום חוזה ? אני מאמינה שיש חוזה אחד לפחות שנחתם עם אופציה להארכה ולכן יש לבדוק את הסעיף שמדבר בחוזה על התראת פינוי ולנהוג לפיו. דבר החקיקה המרכזי בחוק יחידות דיור , דן בנושא חלוקת דירות ומנחה כיצד לפועל, החוק עוסק בעבודות הטעונות היתר, קובע את סוג העבודות, המצריכות קבלת אישור מטעם הועדה המקומית ועוד. לגבי השוכר מה זכויותיו יש לחדד יותר את השאלה. תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר