גלית

פינוי דירה ללא חוזה.

החוזה שלי נגמר ב10/1/18 ורק עכשיו בעל הדירה מודיע שהוא מבקש לפנות את הדירה כמה שיותר מהר...האם יש זמן מסויים על פי חוק שעליו לתת לי או שיכול להוציא אותי מתי שבא לו

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, כעקרון היה עליך לפנות במועד הקבוע בהסכם. ככל והמשכת לשלם שכ"ד משך 4 חודשים נוספים, הרי שהבעלים הסכים עם השכירות. יחד עם זאת בהיעדר הסכם והסכמה עליך לפנות בזמן סביר. עדיף להגיע להבנות עם בעל הנכס בנוגע למועד פינוי מוסכם. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר