יואל

הסדרת מעמד בארץ לאישה זרה

הכרתי באתר הכרויות פיליפינית ואני מתכוון להביא אותה לארץ לצורך חיים משותפים בתוכנית שלנו להפגש לחודשיים בקפריסין ולאחר מיכן לקיים שם חתונה אזרחית לאחר מיכן היא תשוב לארצה ואז אני אנסה להביא אותה באופן רישמי כרעייתי לארץ שאלתי היא האם יש כאן איזה בעיה שאינני מודע לה? שנית כמה זמן לוקח מאז הרישום במשרד הפנים ועד אישור להגעתה לארץ

עו"ד מיכאל דקר

יואל שלום, ראשית, מניסיון שלי זה מאוד תלוי באיזו לשכה אתה מבצע את הזמנת אשתך לארץ, נכון שאין לך אפשרות בחירה בלשכה כזו או אחרת ואתה משויך ללשכה הקרובה למקום מגורייך, אך כל לשכה עובדת בקצב אחר. ישנן לשכות מהירות מאוד וישנן לשכות שמצריכות הגעה של עורך דין כדי לזרז את ההליך. שנית, אני לא רואה בעיה בתכנון שלכם להתחתן ולאחר מכן להזמין את בת הזוג לארץ. חשוב מאוד להגיע עם כל הטפסים מוכנים, אתה יכול למצוא את רשימת המסמכים בלינק הבא http://bit.ly/PPREQ4MOI אשמח לסייע לכם בתהליך. בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל