נטלי

מסמך רווקות בקשו ממשרד הפנים תעודת רווקות אמרו לבן זוג שלי שהודו לא קיים מסמך כזה הוא הלך לעורך דין ועשה הצהרת רווקת והעורך דין חתם המסמכים הגיעו

לאפוסטיל הוא חתם רק על תעודת הלידה ותעודת יושר ועל ההצהרת רווקות לא הוא חיפש בעוד מקומות וללא מענה לא מצא איפה להוציא מסמך כזה

עו"ד מיכאל דקר

שלום רב, הבעיה של השגת תעודה המעידה על סטאטוס אישי מוכרת, לא כל המדינות מנפיקות תעודת רווקות. כדאי להביא חוות דעת מתאימה כי רשויות הודו לא נותנות תעודה כזו. משרד הפנים צריך להסתפק בתצהיר מאומת כדין. היה לנו מקרה דומה שהגיע אל בית המשפט שם הוכחנו כי ישנן מדינות אשר לא מספקות תעודת רווקות ולבסוף משרד הפנים קיבל את הטענה. אשמח לסייע לכם במקרה אם תתקלו בבעיות, 03-3724722 בברכה, מיכאל דקר, עו"ד מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל