נתן

קטין נלווה לאמו בעלת מעמד 5א בארץ נשואה לאזרח ישראלי

אם קטין נמצא בארץ מתוקף החלטת בית דין באוקראינה ,תוקף פסק דין עד סוף מרץ 2019.האם משרד הפנים יכול לגרש את הקטין לפני מועד זה?

עו"ד מיכאל דקר

שלום נתן, שאלתך לא ברורה כל כך אבל אענה לפי המידע שסיפקת. כדי שאוכל לענות תשובה מלאה ומדוייקת יותר אתה מוזמן ליצור קשר 03-3724722. נוהל משרד הפנים מעניק מעמד חוקי לילדים קטינים הנלווים אל הורים אזרחים זרים אשר נמצאים בהליך המדורג מכוח נישואים עם אזרח ישראלי. לפיכך נראה כי לילד אמור להיות מעמד חוקי בישראל כל עוד האמא היא האפוטרופוס. בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל