יבגני

אזרח רוצה לסיים חיים משותפים

אני אזרח מדינת ישראל אשר עובר חיים משותפים במשרד הפנים. אני רוצה לסיים את החיים המשותפים אבל יש לנו בעיה שבזמן הזה נולד לנו לילד והוא אזרח.

עו"ד מיכאל דקר

יבגני שלום, אם יש ילד משותף ועברתם יותר ממחצית התהליך מרגע קבלת א'5, קיים סיכוי כי לא יגרשו את בת הזוג. אך כרגע מדובר בתשובה מאוד כללית ויכול להיות שלא מתאימה למקרה שלך. אשמח להיפגש איתך כדי שאוכל להבין את הבעיה שלך היטב ואז אוכל לתת תשובה נכונה. בינתיים אתה מוזמן לקרוא קצת בנושא בלינק הבא - https://goo.gl/4xc5mR 03-3724722 בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל