דוש

אזרחית זרה אלמנה לישראלי ואמא לישראלית

שלום רב מכרה שלי היא תאילנדית שנישאה לישראלי ילדה את ביתו והוא נפטר לאחר שנה וחצי של נישאים .היחדה ישארלית אולם דרשו מהאם לעסוב את הארץ תוך 21 יום.מה ניתן לעשות בנידון?תודה

עו"ד מיכאל דקר

שלום יובל, קיים נוהל של משרד הפנים המסדיר את הליך הפסקת ההליך המדורג עבור בנות זוג זרים אשר בן זוגם הישראלי נפטר. אני מניח כי הילדה המשותפת היא אזרחית ישראלית מיום הלידה כי היא בת של אזרח ישראלי? אם כן, ייתכן כי האימא יכולה לדרוש להעביר את התיק לוועדה ההומניטארית לקבלת מעמד בישראל, מתוקף היותה אימא של אזרחית ישראלית אשר נמצאת בהשגחתה. נשמח להבין יותר את פרטי המקרה ולתת ייעוץ משפטי בהתאם 03-3724722. בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל