רוזי

איך מקבלים ויזה לשותף שסגרתי עיסקה

זה שיטת אימון חדשה בארץ ואני צריכה אותו בארץ על מנת לבנות את העסק

עו"ד מיכאל דקר

רוזי שלום, ישנן מס' קטגוריות שונות שבהן ניתן לקבל אשרת עבודה לעובד זר. רוב אשרות העבודה לזרים בישראל הן עבור תחומי תעסוקה ספציפיים , בהם קיים צורך אמיתי לעובדים מחוץ לישראל. יחד עם זאת, ורלוונטי למקרה שלך, ישנן גם אשרות עבודה שניתנות למומחים זרים שיכולים להוכיח שיש להם מומחיות מיוחדת שתאפשר למעסיק בישראל להעסיק בסופו של דבר יותר ישראלים בעסק בשל תרומתו של העובד הזר. תוכלי לקרוא על התהליך לקבלת אשרת עבודה בישראל במאמר הבא : https://bit.ly/2T48BkB נשמח לעמוד לשירותך ולייעץ בנושא זה. בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל