אלונה

ויזה לבן זוגי תושב רומניה שאין לו אזרחות ישראלית

בן זוגי הוא תושב רומניה אין לו אזרחות ישראלית. הוא עבד פה מס' שנים וככה היכרנו. הוא לא בארץ ושנינו רוצים שהוא יעבור לארץ. כרגע אין בדעתנו להתחתן האם הוא יוכל לקבל ויזה שהות וויזת עבודה ולחיות איתי כבן זוגי לכל דבר?

דוד אנג'ל עו"ד

שלום אלונה, תראי באופן כללי התשובה חיובית, אולם צריך לעבור את כל התהליך של חיים משותפים מול הרשויות עד להסדרת מעמדו בישראל. אינני יודע את כל העובדות של שהייתו בישראל, חוקי או לא, בכל מקרה במידה ותרצי תשובה פרטנית אנא צרי קשר עם משרדי בברכה דוד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל