גילה

לידת בת זוג זרה עלויות ועל מי

אח שלי חי מזה מספר שנים עם פליפנית שהיתה עובדת זרה ולהם בת משותפת . מעברה בפיליפינים יש בן נוסף שחי שם ורק בימים אלו מצפה לטפסים שמעידים על גירושיה. כיום בשלהי הריום שני ורצינו לדעת אם יש איזה גורם ששם תוכל ללדת בניתוח קיסרי ללא עלויות מטרפות?

עו"ד מיכאל דקר

גילה שלום, חסרים פרטים בשאלה לכן התשובה שלי עלולה להיות לא מדוייקת. מה המעמד שלה בארץ? אם הם מוכרים כבני זוג על ידי משרד הפנים וביטוח לאומי אז יש לה מענק לידה ועוד זכויות נוספות. אם אין לה מעמד, אז לידה בקיסרי אמורה להיות מכוסה על ידי הביטוח, אם יש לה ביטוח (לכל ביטוח יש את התנאים שלו). צרו קשר עם המשרד כדי שנוכל לענות תשובה מלאה עו"ד מיכאל דקר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל