איציק

ביטוח רפואי לאישה עם ויזה עבודה

אני נשוי לאישה מבלרוס אני מעונין לעשות לה ביטוח רפואי 1. איזה ביטוח רפואי אני צריך לעשות לה תייר/ עובד זר? 2.האם יש ביטוח רפואי שמכסה עלויות של בדיקות הקשורות להריון ולידה? 3. אנחנו בתהליך מול משרד הפנים כרגע היא עם ב1

עו"ד מיכאל דקר

איציק שלום, 1. אם היא עובדת, אז המעסיק ביטח אותה, אם היא לא עובדת אז היא צריכה לדאוג לעצמה לביטוח, במקרה שלה - ביטוח פרטי 2. את זה אתה צריך לבדוק מול הביטוח שאתה בוחר, אבל מהניסיון שלי זה קשה לבטח כשהיא מחפשת חברת ביטוח לאחר שהיא נכנסה להריון. ישנם מקרים בהם ביטוח לאומי יכול לכסות הוצאות הריון ולידה אולם נצטרך לדעת יותר פרטים לפני שנוכל לתת תשובה מעמיקה. אתה מוזמן ליצור קשר עם המשרד. בברכה, מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל