אורן

משקיע לצורך הרחבת אפליקציה שרשומה כפטנט

שלום, בניתי אפליקציה בתחום טכנולוגי כלשהו ואפילו רשמתי עליה פטנט (האפליקציה כבר באפ סטור) . אני מעוניין להרחיב את האפליקציה ואולי אף לבנות אחת חדשה אך אני זקוק להשקעה בעניין. למי עליי לפנות?

עו"ד אמיר פלמרי

אורן שלום, שאלה טובה. קיימות כיום מגוון אפשרויות לגיוס הון לחברות בשלבים מוקדמים, להלן רשימה חלקית: 1. משקיעים מוסדיים כגון תנופה, המדען הראשי. 2. בנקים – במידה וסכום הגיוס נמוך יחסית ניתן לקבל הלוואה. כמו כן, כיום יש לבנקים הגדולים חטיבות מיוחדות אשר עוסקות בהשקעות בהייטק. 3. אנג'לים – משקיעים פרטיים שעוסקים בהשקעות בסכומים קטנים יחסית. 4. קרנות הון סיכון – ישנן מגוון רחב של קרנות, רובן לא משקיעות בסכומים נמוכים אולם חלקן מתמחות בהשקעות במובייל. 5. חממות טכנולוגיות. 6. קיק סטארטים למיניהם. בנוסף, לפני שפונים למשקיע יש צורך להתכונן היטב, להכין מצגת מסודרת, לאפיין את צורכי ההשקעה, להגדיר מה יקבל המשקיע בתמורה, ועוד. רצוי שעורך דין מנוסה ילווה ויפקח על התהליך עד לחתימה על הסכם ההשקעה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות