אסף

תנאי שימוש וטיב שירות

היי... נניח שיש לי אתר שהוא לוח מודעות למורים פרטיים: מורה פרטי יכול לפרסם את עצמו וסטודנט יכול לפנות למורה דרך המודעה. התשלום למורה הפרטי עובר דרך האתר ואני כבעל האתר לוקח עמלה מהמורה. אני למעשה משמש כמתווך בין הסטודנט למורה הפרטי ולמעשה אין לי שום דרך לשלוט באיכות המורים הפרטיים שנרשמים באתר. השאלה שלי היא: בכדי להימנע מתביעות וטענות כלשהם לגבי איכות המורים, האם מספיק שארשום בתנאי השימוש באתר משו בסגנון "האתר משמש כפלטפורמת תיווך בלבד ואינו אחראי על טיב השירות או המורים באתר" האם זה תופס בכלל היות והתשלום נעשה באתר עצמו? יש לכם עצות לגבי מה אני יכול לעשות בכדי להגן על עצמי במידה ויהיו טענות כלפי המורים באתר?

עו"ד אמיר פלמרי

אסף שלום, בעיקרון משפט כפי שהזכרת לא יפתור אותך לגמרי מאחריות. עליך להכין תקנון מפורט ומנוסח בקפידה אשר ידאג להסיר מעלייך כל אחריות. מומלץ מאד לפנות לעורך דין או מומחה בתחום אשר יסייע לך בעריכת התקנון. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות