יאיר

שילוב קטעים מיו טיוב באתר ספורט

שלום, יש לי אתר אינטרנט בנושא ספורט ואני רוצה לשלב בו קטעים מיו-טיוב. האם עליי לבקש רשות?

עו"ד אמיר פלמרי

יאיר שלום, באופן כללי, סרטון הינו יצירה אומנותית ובכפוף לחוק שימוש בסרטון ללא אישור היוצר או בעל זכות היוצרים בסרטון מהווה הפרה. לעניין יוטיוב, רצוי לבקש אישור ממי שפרסם את הסרטון להעלות אותו לאתר שלך, במידה ולא עולה בידך להשיג אישור כאמור, עליך לקרוא בעיון את תקנון האתר ולפעול על פיו. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות