שרון

תקלה/שגיאה ברכישת כרטיסים דרך האינטרנט

שלום נכנסתי לאתר קבוצת כדורסל, במטרה לרכוש זוג כרטיסים למשחק גמר. כנראה שהלינק שהיה לי הוביל אותי לרכישת זוג כרטיסים למשחק חצי גמר שכבר התקיים ביום שלפני. פנו אלי מהאתר לזכות אותי בסכום הכרטיסים אך אני מעוניין שימירו לי את הכרטיסים למשחק הגמר מהסיבה שאזלו הכרטיסים לרכישה (אני מניח שיש להם אפשרות לתת הזמנות) מי אחרי לתקלה/רכישה שגויה ? מצד אחד אישרתי אני את הרכישה מצד שני האתר לא חסם קנייה למשחק שכבר התקיים האם ישנה עילה לתביעה אם לא ימירו לי את הכרטיסים לכרטיסים עדכניים ? תודה למומחים

עו"ד אמיר פלמרי

שרון שלום, ראשית יש לקרוא בעיון את תנאי השימוש באתר. סביר להניח כי קיים סעיף אשר פוטר אותם מאחריות במקרים של כשל טכני. במידה ופנו אליך מהאתר והסכימו לזכות אותך באופן מלא אני לא מוצא עילה לתביעה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות