סיון

שאלה בעניין אפליקציה משולבת

שלום לעו"ד, ברצוני לפתח (ובשלב מאוחר יותר למכור) אפליקציה אשר תשאב, בין היתר, מידע עדכני ממקורות שונים כגון יוטיוב, אתרי חדשות/רכילות וכיו"ב. המידע יילקח מאתרים חינמיים בלבד ולכל מידע שיפורסם יצויין מהיכן הוא נלקח. האם זה חוקי? תודה, סיון.

עו"ד אמיר פלמרי

שלום סיון, כעיקרון, מידע כגון כתבות, צילומים, מאמרים וכיו"ב אשר מפורסם באתרים שונים, גם אם הם חינמיים, מוגן בזכויות יוצרים ולפיכך כל שימוש במידע ללא אישור הבעלים מהווה הפרה. אם ברצונך לעשות שימוש במידע ראשית עלייך לקרוא בעיון את תנאי השימוש של כל אתר ולוודא שאת פועלת בהתאם לאמור. במידה ואין אישור מפורש לעשות שימוש כאמור עלייך לפנות לבעלי האתרים ולבקש את רשותם. מומלץ מאד לפנות לעו"ד אשר בקיא בתחום על מנת לקבל ייעוץ מקיף יותר בטרם עליית האפליקציה לאוויר. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות