ברוך

דאר מעסק לעסק-האם ספאם

שלום רב. אם אני עסק (לצורך הדוגמה בית מרקחת) מעונין לשלוח מידע במייל או בפקס לרופאים על מוצר או שרות ייחודי שאני יכול לספק למטופלים של הרופאים. האם חל על זה חוק הספאם? תשומת הלב כי הצרכן שלנו אינו מקבל המייל קרי הרופא !(והוא לא רוכש מאיתנו כלום). המייל שאנחנו שולחים הינו מידע בלבד !(שתוצאתו יכולה להיות העברת המידע מהרופא לצרכן הסופי).

עו"ד אמיר פלמרי

ברוך שלום, סעיף 30(ב) לחוק הספאם קובע, בין היתר, כי לא ישגר מפרסם דבר פרסומת באמצעות פקסימיליה, מערכת חיוג אוטומטי, הודעה אלקטרונית או הודעת מסר קצר, בלא קבלת הסכמה מפורשת מראש של הנמען, בכתב. במידה והנמענים (במקרה שלך הרופאים), לא אישרו מראש ובכתב את קבלת דבר הפרסומת הוראות חוק הספאם בהחלט עלולות לחול עליהם. מומלץ לפנות לעו"ד לשם קבלת יעוץ מפורט בעניין חוק הספאם וכיצד ניתן להעביר חומר פרסומי ולעמוד בדרישות החוק. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות