רועי

תביעה על קבלת הודעת SMS

שלום חברים, אני מעוניין להריץ קמפיין שבו מי שמשאיר פרטים בטופס בדף הנחיתה, מקבל הודעת SMS, האם אני/הלקוח חשופים לתביעה במידה ומישהו מילא בטופס טלפון של מישהו אחר ואותו בנאדם מגיש תביעה?

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רועי, בכפוף לחוק הספאם, ובכדי להימנע מתביעות מיותרות, על המפרסם להודיע לנמען כי הפרטים שלו ישמשו לצורך משלוח דברי פרסומת ולתת לו (לנמען) הזדמנות לסרב למשלוח דברי הפרסומת. לפיכך, במידה ומילאו בטופס מספר טלפון שגוי, עליך לתת לנמען הזדמנות להסיר את מספרו על מנת להימנע מתביעה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות