אלי

שמירה מפני העתקת משקיעים באתר אינטרנט ייחודי

שלום אמיר, יש לי רעיון להקמת אתר אינטרנט ייחודי, ואני מעוניין לעניין משקיעים. איך אני אבטיח שהם לא יעתיקו את הרעיון שלי במידה והם לא ישקיעו? תודה

עו"ד אמיר פלמרי

אלי שלום, ראשית כדאי לבדוק אם קיים אלמנט טכנולוגי כלשהו באתר שניתן להגן עליו בפטנט שכן פטנט הינו ההגנה החזקה ביותר. כמו כן, כדאי לבדוק אם קיימים אלמנטים נוספים שניתן להגן עליהם כגון לוגו שניתן לרשום אותו כסימן מסחר, או עיצוב מיוחד כזכות יוצרים. רצוי גם לרשום את שם הדומיין כסימן מסחר. לבסוף, ניתן להחתים את המשקיעים על הסכם סודיות, טרם חשיפת הרעיון. מומלץ לא להסתפק בהסכם סודיות סטנדרטי אלא לפנות לעו"ד שיערוך הסכם מקצועי. בכל מקרה מומלץ מאד להתייעץ עם עורך דין או עורך פטנטים, טרם חשיפת הרעיון. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות