אנונימי 3

הקמת אתר בשם מסויים ובכל לוגו מסויים

האם ניתן להקים אתר בכל שם שעולה על הדעת (חוץ מדומיין שצריך לבדוק אם הוא פנוי) או שהדבר נדרש תשלום מסויים מתמשך או חד פעמי. צריך להגן עליו? מה קורה כאשר יש אתר שהשם שלו זהה או דומה ?

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רב, ישנם אתרים ייעודיים למכירת דומיינים, לאחר הרכישה יש לשלם מעין "דמי חידוש" תקופתיים על מנת להמשיך ולהחזיק בדומיין. מומלץ מאד להגן על הדומיין בסימן מסחר. שים לב כי במידה ושם הדומיין זהה לשם של חברה/עסק, עדיין תוכל לקנות את הדומיין, אולם במידה ויש סימן מסחר רשום (זהה לשם הדומיין) בעל הסימן הרשום יוכל להגיש תביעת הפרה בגין השימוש בדומיין. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות