לילי

הסכם במייל שעשיתי עם מתנס

רציתי לשאול באם אני עורכת הסכם במייל האם יש לו תוקף כמו הסכם שלא במייל ? עשיתי הסכם להשכרת חדר ללא תשלום כספי להופעה האם הביטוח חל עליי , באם משהו קורה למופעים או לקהל ? ?

עו"ד אמיר פלמרי

לילי שלום, הסכם במייל בהחלט יכול להיות תקף כמו הסכם שלא במייל. לעניין הביטוח, קשה לי להשיב ללא קריאת ההסכם. בכל מקרה יש צורך להסדיר את עניין הביטוח והשיפוי במסגרת ההסכם. בברכה, עו"ד אמיר פלמרי האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות