אהוד

הגנה משפטית באתר אינטרנט

אני בתהליך של הקמת אתר אינטרנט לעסק שלי ורוצה לדעת אם צריך לעשות משהו משפטי שיגן עליי

עו"ד גל מתתיהו

אהוד שלום, אנא קבל את התנצלותי על העיכוב במענה לשאלתך, שנבע מנסיבות שאינן בשליטתי. ככלל, במסגרת הקמת אתר אינטרנט יש לתת את הדעת על מספר סוגיות שעשויות לעלות, ביניהן, רישום הדומיין (שם המתחם), הזכויות בתכנים שמופיעים באתר, הסכמים מתאימים עם הגורמים שבונים את האתר וכיו"ב. בנוסף, יש לוודא כי באתר יופיע תקנון שימוש שיסדיר את היחסים בין בעל האתר לגולשים. כמו כן, יש לוודא כי באתר תופיע מדיניות פרטיות, כלומר, מסמך המפרט את הדרכים בהן נאסף ונעשה שימוש במידע של הגולשים. *האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות