אוהד פ

הסכם עם חברת עריכת וידאו מקוונת.

נרשמתי לשירות של תוכנת עריכת וידאו בתשלום, באתר אינטרנטי מקוון של חברה שיושבת בסיאטל, וושינגטון, ארה"ב. הוספתי תשלום מיוחד עבור גיבוי הקבצים והתכנים שעברו עריכה על ידי באמצעות התוכנה. הקבצים היו אמורים להיות מגובים בשרתי החברה. אך הם לא גובו שלא באשמתי. בתקנון החברה כתוב שאין להם אחריות על אובדן תוכן מאוחסן. אך שהדבר גם תלוי לפי חוקי מדינה ומדינה. עד כמה שידוע לי אין להם סניף בארץ והתביעה צריכה להיערך בארצם. שם החברה: screencast-o-matic , אשמח לדעת מה אומר החוק בארץ ומה החוק בחו"ל ומה מקור החוק.בברכה והרבה תודה.

עו"ד גל מתתיהו

אוהד שלום, לא אוכל להתייחס באופן ספציפי למקרה זה. ככלל, יש לבדוק היטב מה מצוין בתנאי השימוש לעניין אובדן התוכן, וכן, האם תנאי השימוש כוללים התייחסות להגבלת אחריות החברה ולסכום פיצוי שעשוי להיות משולם במקרה כזה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות