אברהם מפתח תקווה

סגירת אתר באינטרנט בו השתמשתי

שלום, ישנו אתר באינטרנט בו השתמשתי שנים רבות להעלאת תכנים. האתר לא עשה רושם של אתר בעייתי ולכן המשכתי להעלות. לפני מספר ימים הוא הודיע במפתיע כי הוא הולך להיסגר. יש לי תכנים רבים שם שעלו במשך שנים ולא היה באפשרותי לגבותם. האם ישנה דרך משפטית לעצור אותם מלסגור עד לגיבוי התכנים? אציין שבמשך השנים לחצתי על פרסומות באתר כדי שייכנס אליו כסף, ושהתכנים שלי יצרו תנועה באתר, מה שכמובן מושך מפרסמים. תודה.

עו"ד גל מתתיהו

אברהם שלום, יש לבדוק את תנאי השימוש של האתר בכדי לוודא שהאתר פועל בהתאם לאמור בהם, בייחוד בקשר לגיבוי ושמירה של תכנים שהועלו לאתר על ידי משתמשים. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות