רעות

חוק הספאם חל גם על סמסים?

שלום, האם החוק נגד הספאם חל גם על סמסים שנשלחים בלי הפסקה-קיבלתי טלפון שהיה שייך למישהו אחר ויש מועדונים ששלחו לו סמסים על מסיבות ואירועים שהם עושים והם ממשיכים לשלוח את ההודעות האלה גם לי. שלחתי סמסים בחזרה וביקשתי שיפסיקו כי זה ההודעות האלה לא רלוונטיות לי ואני ממשיכה לקבל את הסמסים האלה. מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק אותם??

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רעות, חוק הספאם בהחלט מתייחס גם להודעות טקסט אשר נשלחות לנמענים ללא אישור. החוק מתיר לבית המשפט לקבוע פיצוי של עד 1000 ₪ על כל מסרון. אם ביקשת מס' פעמים שיסירו את מספרך מרשימת הדיוור שלהם ולא נענית, את יכולה לשקול את האופציה של תביעה כנגדם. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות