hanan

סחיטה באינטרנט ע"י האקר שהשתלט על אנשי הקשר במייל ובפייסבוק

שלום רב. אני עובר סחיטה ע"י האקר שהתחזה בצאט לבחורה ו,השתלט על אנשי הקשר שלי במייל ובפייסבוק וכעת מאיים להרוס את משפחתי אם לא אעביר לו כספים. ככל הנראה הוא ממדינה ערבית. האם יש מה לעשות מבחינה משפטית? האם למשטרת ישראל יש מה לעשות?

יוסי

בדיוק אותו דבר קרה לי אתמול , גם במקרה שלי הסוחטים ממדינה ערבית, איך פתרת את העניין? האם שילמת ואם לא האם העבריינים באמת פרסמו את התוכן תודה יוסי

עו"ד אמיר פלמרי

שלום חנן, זה אינו תחום עיסוקי אולם אני מציע לפנות למשטרה במידה והאיום נראה לך רציני. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות