ישראל

פרטים שמופיעים באתר מסוים ובגוגל

הפרטים שלי מופיעים באתר מסוים שבו כתבתי את הפרטים שלי לצורך מסוים וכשכותבים את השם שלי בגוגל ההפרטים שלי מופיעים באתר הזה. פניתי לאתר וביקשתי שיורידו את הפרטים שלי כדי שהם לא יופיעו בגוגל והם אמרו לי פעמיים שהם הורידו את הפרטים אבל עדיין הפרטים לא ירדו מגוגל וזה מביך אותי מאוד. אני חושב שבאתר הם עובדים עליי כשהם אומרים לי שהם הורידו את הפרטים כי עובדה שזה בגוגל. מה אני יכול לעשות כדי לוודא שהפרטים שלי יירדו מהאתר הזה לתמיד?

עו"ד אמיר פלמרי

שלום ישראל, לא ברור באיזה אתר מדובר ומהם תנאי השימוש בו. יכול להיות שאין זה מחובתם להוריד את הפרטים שלך. אני מציע לבדוק את תנאי השימוש ולפנות אליהם שוב בבקשה להוריד את פרטיך. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות