קוסמטיקאית

הודעה פוגעת בפורום של לקוחה לשעבר

באחד הפורומים שקשורים לקוסמטיקה אחת הלקוחות שלי (לשעבר) כתבה עליי הודעה שפוגעת בשמי הטוב ובפרנסה שלי. אני קוסמטיקאית. פניתי למנהלת הפורום וביקשתי שהיא תוריד את ההודעה והיא הורידה אבל ההודעה עדיין מופיעה בגוגל. מי שעושה חיפוש של השם שלי רואה את מה שהיא כתבה וזה עושה לי נזק. אני עדיין לא יודעת איך אני מורידה את ההודעה לגמרי מהאינטרנט למרות שנראה לי שזה פשוט אבוד. האם יש משהו שניתן לעשות?

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רב, נראה כי מנהלי הפורום לא הורידו את הכתוב כנדרש. אם הכתוב מופיע רק בפורום המדובר, כדאי לפנות אליהם שוב בבקשה להוריד. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות